Luotettava toimitus ja turvallinen asennus

Ammattilaisten toimesta

 Ei ole yhdentekevää kuka toteuttaa

Aurinkosähköjärjestelmä tulee aina osaksi nykyistä kiinteistön sähköjärjestelmää.
Siksi on tärkeää, että asennuskumppaneillamme on pitkä kokemus kiinteistöjen sähköistyksestä kokonaisuutena. Hoidamme projektikokonaisuuden kädenpuristuksesta aina viestinnän tukeen.
Sinä voit keskittyä omaan liiketoimintaasi.

Biolan ekoasumisen valitsemat, koulutetut ja vastuulliset osaajat

Sähköurakointi ja sähköasennus ovat olleet Telilän Sähkötyö Oy:n ydinosaamista jo 1950-luvulta lähtien. Tämä tarkoittaa sitä, että sähköurakointiin asiakas saa meiltä ammattitaitoisen tiimin ja vakavaraisen kumppanin. Henkilöstö n.100.

ETH Group Oy on vuonna 2006 perustettu teollisuuden ja voimaloiden asennusta, huoltoa ja kunnossapitoa tekevä yhtiö. Meillä on vuosien kokemus, vahva toimialaosaaminen ja olemme yksi merkittävistä toimijoista koko Suomessa. Varmistamme aina työn luotettavan ja asianmukaisen lopputuloksen. Henkilöstö n. 100.

SähköRex Oy tarjoaa sähköasennuspalveluita uudis- ja saneerauskohteissa, sekä huolto- ja kunnossapitotöitä yrityksille, yksityisille, rakennusliikkeille sekä talo- ja huoltoyhtiöille. Ammattitaitoisella otteella syntyy laadukasta asennusjälkeä Turun seudun lisäksi myös Uudessakaupungissa.

Pitkä kokemus monenlaisista sähkötöistä ja kansainvälisestä projektitoiminnasta on Terrasol Trading Oy:n ydin. Me Terrasolilla keskittymme vain aurinkosähköön ja näin pystymme tarjoamaan laajaa palvelua aurinkosähkön ympärillä asiakkaiden tarpeet huomioiden. Meiltä hoituu niin takuurekisteröinnit kuin ylijäämäsähkön myynti. Toiminta-alueemme on laaja, mutta pääsääntöisesti toimimme Etelä- ja Länsi-Suomessa.

Paneliankosken Voima on asiakkaittensa omistama paikallinen energiayhtiö, joka on perustettu vuonna 1912. Yhtiön toimipiste sijaitsee Euran Paneliassa ja jakelualueeseen kuuluvat Eura ja Eurajoki. Paneliankosken Voima hankkii myytävän sähkön sähköpörssin ja omien tuotanto-osuuksien kautta. Yhtiö on mukana kotimaisissa tuulivoimaloiden ja ydinvoimaloiden investointihankkeissa

Vastuullisuus näkyy myös taustassamme.

Saat käyttöösi merkin ja materiaalit.
Lue lisää vastuullisuudesta.