Aurinkopaneelit on suunniteltu vaativia ääriolosuhteita silmällä pitäen

Ammattilaisten toimesta

Aurinkopaneeli on yksi tärkeimmistä komponenteista laadukkaan aurinkosähköjärjestelmän toiminnan kannalta

Winaico

Aurinkopaneelit on suunniteltu vaativia ääriolosuhteita silmällä pitäen. SolarThor -aurinkosähköjärjestelmissä käytettävät aurinkopaneelit ovat alusta saakka olleet Taiwanilaisen perheyhtiön Winaicon valmistamia. Uusimmat 375 wattiset half-cut tekniikalla valmistetut Winaicon MG Gemini yksikidepaneelit edustavat aurinkopaneelien ehdotonta huippua sähköisten ominaisuuksiensa ja poikkeuksellisen pitkien takuuaikojensa puolesta. Winaicon aurinkopaneelit on suunniteltu vaativia ääriolosuhteita silmällä pitäen, joka näkyy sekä käytännön asennuksissa, että saavutetuissa testituloksissa.

Winaicon aurinkopaneeleiden suunnittelun mentaliteettina onkin ollut; standardien vaatimia luokituksia turvallisuuden ja mekaanisen kestävyyden suhteen ei vain saavuteta, ne ylitetään moninkertaisesti! Tekniset innovaatiot, tuotannon automatisointi ja 100 %:in laadunvalvonta ovat mahdollistaneet Winaicon aurinkopaneeleiden markkinoiden huippua olevat takuuajat.

Aurinkopaneelit on suunniteltu vaativia ääriolosuhteita silmällä pitäen
Aurinkopaneelit on suunniteltu vaativia ääriolosuhteita silmällä pitäen

25 vuoden takuu

SolarThor -järjestelmien aurinkopaneeleilla on 25 vuoden tuotetakuu, 25 vuoden tehotuottotakuu (85,28 % jäljellä), sekä ilmainen kattava vakuutus ensimmäiselle vuodelle asennuksesta. Tuotetakuulla tarkoitetaan paneelin teknistä takuuta ja tehotuottotakuulla tarkoitetaan sitä, että 25 vuoden toiminnan jälkeen paneelin tehosta tulisi olla vielä jäljellä vähintään 85,28 %:ia nimellistehoon nähden.

25 vuoden tuotetakuu edellyttää tuotteen rekisteröintiä. Voit tehdä sen helposti täältä

Ohjeet ensimmäisen vuoden ilmaisen vakuutuksen saamiseksi löydät täältä

Katso lisää siitä, kuinka Winaicon aurinkopaneelit oikein valmistetaan, ja kuinka laadunvalvonta toteutetaan alla olevasta videosta.

Kun haluat tietää lisää laatutekijöistä ja paneelin eduista

Puolikennon suunnittelu pienentää kennolämpötilaa (pienempi lämpölaajeneminen ja puolikennojen ympärillä oleva valkoinen alue ei kuumene samalla tavalla kuin piikennot), vähentää ajan myötä tulevaa lämmön aiheuttamaa heikentymistä, pidentäen käyttöikää (puolikennon sisäinen resistanssi pienempi kuin kokokennon) ja parantaa hyötysuhdetta (+3% tehoa).

9 virrankeräysnauhaa pienentää kokonaisvastusta ja parantaa hyötysuhdetta (nauhojen välinen lyhyt matka parantaa elektronien kulkua ja pienentää sähköisiä häviöitä. Koska uudet nauhat ovat kapeampia, on kennon kokonaispinta-ala sama, +1% tehoa)

Virrankeräysnauha on muodoltaan pyöreä ja heijastaa nauhaan tulevan säteilyn paneelin lasipinnan kautta takaisin kennoihin (vanhoissa tasaiset nauhat heijastavat pois paneelista, +2,5% tehoa).

Paneelin kehys on suunniteltu kestämään äärimmäisiä sääolosuhteita kuten tuuli- ja lumikuormien aiheuttaman paineen. Sadevesi huuhtoo pölyn paneelin pinnasta, ja kehyksessä olevat valumaurat johdattavat pölyn ja veden pois paneelin pinnalta.

Aurinkopaneelit

Invertterit

Kiinnitys

Akut

Ohmpilot

Wattpilot