Aurinkopaneelit – opi ymmärtämään mihin investoit

Suunniteltu vaativia ääriolosuhteita silmällä pitäen

 

Me uskomme, että kannattava investointi syntyy laadusta, joten on tärkeää tietää ja ymmärtää millaisiin aurinkopaneeleihin investoit.

Aurinkopaneeli on yksi tärkeimmistä komponenteista laadukkaan aurinkosähköjärjestelmän toiminnan kannalta. Sen vuoksi haluamme kertoa asiakkaillemme avoimesti kuinka aurinkopaneelimme toimivat ja millainen takuu niillä on. Voimme olla aidosti avoin aurinkoenergiaratkaisujen toimittaja ja sanoa tekevämme vastuullista aurinkovoimaa!

Auramaa Oy:n aurinkosähköjärjestelmä Porissa elintarviketerminaalin katolla

Aurinkopaneelimme on suunniteltu vaativia ääriolosuhteita silmällä pitäen

Aurinkopaneelimme on suunniteltu vaativia ääriolosuhteita silmällä pitäen. SolarThor -aurinkosähköjärjestelmissä käytettävät aurinkopaneelit ovat taiwanilaisen perheyhtiön Winaicon valmistamia. Olemme käyttäneet vuodesta 2015 lähtien saman toimittajan paneeleita. Siksi pystymme luottamaan paneeleiden toimintaan ja myöntämään niille markkinoiden kattavimman takuun.

Uusimmat 410 wattiset half-cut tekniikalla valmistetut Winaicon MG Gemini yksikidepaneelit edustavat aurinkopaneelien ehdotonta huippua sähköisten ominaisuuksiensa ja poikkeuksellisen pitkien takuuaikojensa puolesta. Winaicon aurinkopaneelit on suunniteltu vaativia ääriolosuhteita silmällä pitäen, joka näkyy sekä käytännön asennuksissa, että saavutetuissa testituloksissa.

Laadukkaiden aurinkopaneelien asennus katolle

Aurinkopaneeli on yksi tärkeimmistä komponenteista laadukkaan aurinkosähköjärjestelmän toiminnan kannalta

SolarThorin Aurinkopaneelit tulevat Winaicolta

Winaicon aurinkopaneeleiden suunnittelun mentaliteettina on ollut, että standardien vaatimia luokituksia turvallisuuden ja mekaanisen kestävyyden suhteen ei vain saavuteta, ne ylitetään moninkertaisesti! Tekniset innovaatiot, tuotannon automatisointi ja 100 %:in laadunvalvonta ovat mahdollistaneet Winaicon aurinkopaneeleiden markkinoiden huippua olevat takuuajat.

Aurinkopaneelit on suunniteltu vaativia ääriolosuhteita silmällä pitäen
Aurinkopaneelit on suunniteltu vaativia ääriolosuhteita silmällä pitäen

Aurinkopaneeleillamme on 30 vuoden takuu

SolarThor -järjestelmien aurinkopaneeleilla on 30 vuoden tuotetakuu, 30 vuoden tehotuottotakuu (85,28 % jäljellä), sekä ilmainen kattava vakuutus ensimmäiselle vuodelle asennuksesta. Tuotetakuulla tarkoitetaan paneelin teknistä takuuta ja tehotuottotakuulla tarkoitetaan sitä, että 30 vuoden toiminnan jälkeen paneelin tehosta tulisi olla vielä jäljellä vähintään 85,28 %:ia nimellistehoon nähden.

30 vuoden tuotetakuu edellyttää tuotteen rekisteröintiä. Voit tehdä sen helposti täältä

Ohjeet ensimmäisen vuoden ilmaisen vakuutuksen saamiseksi löydät täältä

Katso lisää siitä, kuinka Winaicon aurinkopaneelit oikein valmistetaan, ja kuinka laadunvalvonta toteutetaan alla olevasta videosta.

Kun haluat tietää lisää laatutekijöistä ja paneelin eduista

Puolikennon suunnittelu pienentää kennolämpötilaa (pienempi lämpölaajeneminen ja puolikennojen ympärillä oleva valkoinen alue ei kuumene samalla tavalla kuin piikennot), vähentää ajan myötä tulevaa lämmön aiheuttamaa heikentymistä, pidentäen käyttöikää (puolikennon sisäinen resistanssi pienempi kuin kokokennon) ja parantaa hyötysuhdetta (+3% tehoa).

9 virrankeräysnauhaa pienentää kokonaisvastusta ja parantaa hyötysuhdetta (nauhojen välinen lyhyt matka parantaa elektronien kulkua ja pienentää sähköisiä häviöitä. Koska uudet nauhat ovat kapeampia, on kennon kokonaispinta-ala sama, +1% tehoa)

Virrankeräysnauha on muodoltaan pyöreä ja heijastaa nauhaan tulevan säteilyn paneelin lasipinnan kautta takaisin kennoihin (vanhoissa tasaiset nauhat heijastavat pois paneelista, +2,5% tehoa).

Paneelin kehys on suunniteltu kestämään äärimmäisiä sääolosuhteita kuten tuuli- ja lumikuormien aiheuttaman paineen. Sadevesi huuhtoo pölyn paneelin pinnasta, ja kehyksessä olevat valumaurat johdattavat pölyn ja veden pois paneelin pinnalta.

Aurinkopaneelit

Invertterit

Kiinnitys

Akut

Ohmpilot

Wattpilot