Aurinkosähköjärjestelmän toiminnan takaa sopiva kiinnitysjärjestelmä

Ammattilaisten toimesta

Aurinkosähköjärjestelmän pitkäikäisen toiminnan takaa kestävä ja tarkoitukseen sopiva kiinnitysjärjestelmä

Schletter GmbH

Kiinnikkeet

Aurinkosähköjärjestelmän toiminnan takaa sopiva kiinnitysjärjestelmä. Toteutettiin aurinkosähköjärjestelmä sitten tasakatto-, harjakatto- tai maa-asennuksena on olennaista, että kiinnikejärjestelmä kestää sääolosuhteiden eri ääripäitä kuten voimakkaita tuulia ja suuria lumikuormia, ja että kiinnikejärjestelmä ei vahingoita asennuspaikan rakenteita. SolarThor -aurinkosähköjärjestelmien kiinnitysjärjestelmänä käytetään kotimaisia RAULI-kiinnikkeitä tai saksalaisen Schletter GmbH:n tuotteita.

Rauli-kiinnikkeet aurinkopaneeliasentajien ja kattoturvasuunnittelijoiden suunnittelemia. Niiden tuotanto ja tuotekehitys tehdään Skandinaviassa, ja materiaalina on pohjoismaalainen SSAB:n suurlujuusteräs.

Aurinkosähköjärjestelmän toiminnan takaa sopiva kiinnitysjärjestelmä. Toteutettiin aurinkosähköjärjestelmä sitten tasakatto-, harjakatto- tai maa-asennuksena on olennaista, että kiinnikejärjestelmä kestää sääolosuhteiden eri ääripäitä kuten voimakkaita tuulia ja suuria lumikuormia, ja että kiinnikejärjestelmä ei vahingoita asennuspaikan rakenteita. SolarThor -aurinkosähköjärjestelmien kiinnitysjärjestelmänä käytetään Saksalaisen Schletter GmbH:n tuotteita. Kuten Schletter on hyvin itse todennut, kiinnikkeitä suunnitellessaan he eivät pelkästään ajattele auringonpaistetta, vaan myös myrskyjä, rankkasateita, lumikuormia ja maanjäristyksiä. Laadukkaat ja kestävät kiinnikkeet ovat valmistettu alumiinista ja teräksestä, mahdollistaen kiinnikkeiden kestävyyden koko aurinkosähköjärjestelmän pitkän eliniän ajaksi.

Schletterin laadukkaat ja kestävät kiinnikkeet ovat valmistettu alumiinista ja teräksestä, mahdollistaen kiinnikkeiden kestävyyden koko aurinkosähköjärjestelmän pitkän eliniän ajaksi.

Kun kokonaisuuden kestävyys on tärkeää, jokaisen komponentin valinnalla on merkitystä.

Seinäkiinnitykset
Ruuvipaalu
Betonikiinnitys
Harjakatto-
kiinnitykset
Tasakatto-
kiinnitykset
Previous slide
Next slide

Aurinkopaneelit

Invertterit

Kiinnitys

Akut

Ohmpilot

Wattpilot