Luotettava toimitus ja turvallinen asennus

Ammattilaisten toimesta

 Ei ole yhdentekevää kuka toteuttaa

Aurinkosähköjärjestelmä tulee aina osaksi nykyistä kiinteistön sähköjärjestelmää.
Siksi on tärkeää, että asennuskumppaneillamme on pitkä kokemus kiinteistöjen sähköistyksestä kokonaisuutena. Hoidamme projektikokonaisuuden kädenpuristuksesta aina viestinnän tukeen.
Sinä voit keskittyä omaan liiketoimintaasi.

Biolan ekoasumisen valitsemat, koulutetut ja vastuulliset osaajat

Sähköurakointi ja sähköasennus ovat olleet Telilän Sähkötyö Oy:n ydinosaamista jo 1950-luvulta lähtien. Tämä tarkoittaa sitä, että sähköurakointiin asiakas saa meiltä ammattitaitoisen tiimin ja vakavaraisen kumppanin. Henkilöstö n.100.

ETH Group Oy on vuonna 2006 perustettu teollisuuden ja voimaloiden asennusta, huoltoa ja kunnossapitoa tekevä yhtiö. Meillä on vuosien kokemus, vahva toimialaosaaminen ja olemme yksi merkittävistä toimijoista koko Suomessa. Varmistamme aina työn luotettavan ja asianmukaisen lopputuloksen. Henkilöstö n. 100.

SähköRex Oy tarjoaa sähköasennuspalveluita uudis- ja saneerauskohteissa, sekä huolto- ja kunnossapitotöitä yrityksille, yksityisille, rakennusliikkeille sekä talo- ja huoltoyhtiöille. Ammattitaitoisella otteella syntyy laadukasta asennusjälkeä Turun seudun lisäksi myös Uudessakaupungissa.

Vastuullisuus näkyy myös taustassamme.

Saat käyttöösi merkin ja materiaalit.
Lue lisää vastuullisuudesta.